My heart beats while I’m leaning on your shoulders

My Feture :)
Monday, 29 April 2013 | 0 comments


Wow! Whatsapp der ? kihkihkih.. sejak dua menjak nie *eh x payah nak bermenjak2 sngat larh CikPaen hoi.. hahahha yea dah lama aku x update update blog nieh .. fuh fuh fuhhh.. habukkkk habukk.. actually aku malas rrrr.. hahaha and TERLALU busy agaknya dengan assignment yang mcm gunung project-project akhir dgn class lagi ohmaiggatttt!! Letih gilaaaaaa bulan nieh…. biasa la bulan depan dah nak habeh sem kali nie aku x dak final exam kena buat project jaa.. hrmm mang letih laaa masuk blajar buat coding,form report bagai tuh…. Errrr :/ letih x terkata tido x penah cukup mata dah rabak asyik mengadap laptop sampai 2,3 pagi hurmm tapi it’s okey biasa larh lumrah seorang pelajar kan ? susah susah dahulu senang senang kemudian J Insyaallah kalau ada rezeki jadi seorang programmer . kihkih perasan sattt.. aku update kali nie tentng membayangkan dan merancangkan aku punya masa depan macam mana? Bagai mana  ?seperti mana ? and tertanya taya ???? apakah akan jadi ? adakah lepas study aku akan berkahwin ?
Oh NO! NO! NO! memang tak lagi laaaa.. aku nak kejor masa depan aku dulu and first thing aku nak buat senangkan hidup mak aku himpun duit bawak mak aku jejak Tanah Suci itu yang aku nak sangat-sangat.. selama aku study dah banyak aku menyusahkan family aku mak aku. And insyaallah aku akan study betoi2 and aku nak buktikan walaupon aku nie x pandai mana dpt SPM pon x tinggi tapi aku boleh senang kan family aku terutamanya mak aku. Itu matlamat aku . Mak aku paling penting dalam hidup aku, niat aku baik insyaallah Tuhan akan permudahkannya. Amin mudah mudahan. And bila dah aku boleh happykan mak aku aku nak ada kereta,rumah and baru aku serah pada Tuhan sapa jodoh aku. Skang mang aku ada boyfriend tapi aku x pk sangat . kata orang bercinta bercinta jugak tapi pelajaran family jangan abaikan. Biaq la skang orang pandang rendah dekat aku dekat family aku tapi one day I want honestly say I made it and akn buktikan yang aku boleh happykan mak aku n family aku x semestinya orang yang pandai kerja tinggi2 gaji tinggi2 boleh happykan mak dya, maybe dya boleh happykan dengan duit tapi hati mak dya ? kita x tau kan. tapi x taw larh semua orang lain2 x sama… tapi bagi aku yang utama hati mak aku, aku x nak mak aku kecewa dengan aku. Aku x nak air mata mak aku mengalir sebab kecewa dengan aku. Sebab aku cuma ada dya sorang ja yang bagi semangat dekat aku sampai harini. J tanpa dya sapa aku.. :’) and bila semua dah stabil maybe aku merancangkan tentang hidup aku dengan someone yang boleh jaga aku bimbing aku yang aku kawan skang dah okey tapi aku baru kenal dya x berharap sangat pon tapi so far so good la dya care aku happykan aku nasihat aku apa yang patut bagi aku dya dah okey. Insyaallah law jodoh aku dengan dya x kemana . Tapi aku x boleh bohong diri aku sendiri aku masih ingat yang lama, 3 Tahun hilang macam tu ja but past is past ,sometimes you have to forget what you want remember. Apapon kita merancang Tuhan yang menentukan segalanya berserah pada takdirnya kuat menerima cabaran dan ujian yang akan datang redha dan terima segalanya dengan hati yang terbuka J Stay Strong to your feture Farihin Tabrany. Don’t let your dream just be dream!
“Don’t be afraid to change.
You may lose something good,
 but you may gain something better J