My heart beats while I’m leaning on your shoulders

dya kembali membawa tanggisan :'(
Thursday, 4 April 2013 | 0 comments


Assalammualaikum membuka bicara :)  Ya Allah kuatkan semangat aku untuk tempuh apa saja yg mendatang aku x kuat nak tempuh segalanya, tambah2 kalau bab hati dan perasaan, aku tak tau kat sapa patut aku luah sebab aku tak tau sapa yg boleh faham apa aku rasa and apa yg aku pkir, dya dtg dlm hidup aku balik bawak tanggisan memang sakit aku rasa. aku baru nak happy n lupakan dya tapi dya mai. kenapa ? perlu ka ?time aku kapel dgn dya dulu aku happy jea tapi sampai satu masa dya kantoi dgn aku dya bawak kluar pompuan aku tanya dya, dya x mengaku dya kata tu cuma kawan dya aku terima dya balik and aku kapel dgn dya, dya buat tak tau kat aku teqok sangat2 sampai aku sendiri mintak break dgn dya n aku tukaq no aku dah x mau dekat dya and skang dya dtg tanpa dijemput dan diduga and semalam aku jumpa dgn dya, dya cerita semua kat aku, dya memang ada pompuan lain dya kawan dengan pompuan tu nama EMY perempuan yg dya bawak keluar masa aku kapel dgn dya. and dya ckp dya cuma kwn dgn pompuan tu dya kwn dgn pompuan tak mcm dya kapel dgn aku. tapi aku still x boleh terima, aku x sangka dya mai jumpa aku semata mata nak cerita semua tu, motif dya ? hati aku sakit. aku nak lupa dya. tapi aku sayang dya . aku x penah kapel lama2 mcm aku kapel dgn dya kalau aku still dgn dya skang 1.5.2013 nie dah ckup 3tahun tapi semua tu dah berakhir. Malam tadi aku jumpa dya dya gtaw aku pompuan yg dya kapel skang x sama mcm aku beza 10kali ganda. dya ckp pompuan tu x sedia nak jaga dya. dya kata aku jaga dya lebih baik, and dya tunjuk mcj dya hantaq kat pompuan tu yg dya still syg aku dya x boleh nak erima pompuan tuuhh... memang aku asa sedih hati aku asa berbelah bahagi. tapi aku tetap dgn pedirian aku, aku dah ludah aku x kan jilat balik bila ingat balik memang sayang , sayang kenangan aku dgn dya dulu.. mcm2 kami lalui kami tempuh tapi bila ingat peqangai dya.. x boleh terima dya buang aku time dya senang aku terima dya dari dya tu bukan sapa2 dari dya penganggur naik moto jaa sampai dya dapat kerja kerajaan tetap boleh beli qeta sebiji mcm tu ja dya buang aku dya hina aku, dya kata aku x pandai jaga dya,aku budak2 dok study lagi okey fine aku terima and skang dya mai cari aku balik... dya ingat aku nie apaaa..? baju? seluaq? nak pakai amek x mau biaq.... mang x laaa... cukup la setakat skang apa yg aku qasa.. biaq la benda tu jadi sejarah and sejarah tak mungkin berulang, aku harap aku akan jumpa jodoh yg terbaik untuk aku... Insyallah. aku happy dgn apa yg aku ada skang, family aku,kawan2 aku and Mr AAA aku... :)