My heart beats while I’m leaning on your shoulders

memory di kampung :)
Sunday, 27 January 2013 | 0 comments


4,5,6 hey teman teman... selamat pagiiii :D mulakan hari anda dengan senyuman dan penuh dengan keceriaan .. :D yeay title entry aku kali nie memory di kampung :) , hari rabu hari tu aku balik kg . wow ! wow ! fantastic baby.. auwwww.. best keyh best seesangat.. oh yeaa oh yeaa.. *nari sikittt... kihkih.. opss terlebih gedikss plakk.... aku balik kg hari tu aku x masuk kelas pon sbb tiket bas aku pukul 12 tgh hari so aku terpaksa tinggalkan kelas selepas rehat tuhh, aku masuk kelas sbelom rehat jeaaa... then aku balik umah sewa siap2 and mmbe aku hantar aku dkat t.i masa tu pkul 10 leyh2 mcm tu rr.. awal kann ? ha aku tunggu sejam stengah kat situu.. tapi takpaa tak kisah asalkan boleh balik kg. dah tu pkul 12 bass mai nek bas dok dlm bas tu aku qeja tidoq jaaa. x taw nak buat apaaa tido ja laaa.. pastu sedaq2 dah kat Pulau Pinang . so aku kol brader aku bgtaw aku kat manaa. aku sambung tidoq balik . and aku sedaq dah dekat pendang aku dah tak tidow dah.. dlm stengah jam mcm tu kod aku sampai a.s smpai2 kat shahab tunggu brader aku plakk.. buat qeja lambat dya tuhhhh ,, herhh --' x kesian langsung adik dya dok menunggu kat situ dah laa leteyh lapaq plak tuhh.. haehhh :3 , time dok tunggu tu aku boring aku kol pitmeer dok tgh rancak ckp ngan pitmer ada oqang mai tutup mata aku daqi belakang... law pasangan bercinta mang nampak sweet rrr... hahaha :D tapi aku dpat cam bau tgn brader aku.. hihihi... dah tu aku kaleh mang brader aku. tgk2 dya pakai baju sama ngan aku , aku pakai kemaja kotak2 kaler meqah tgk dya pakai mcm tu jugakkk.. kihkihkih.. sweettt wooo . dya mai ngan awex dya yg mcm makcik2 tuhh .. hikhik jahat akuu kata kat awex brader sendiqii >.< , biaq arhh mang awex dya mcm makcik2 pon.. xsukaaaaa!!!! erkk :/ . pastu x pa rrr abg aku bawak aku p Jubli makan eskremm.. ermm dap dap.. dok lepak situu sattt.. snap sikit2 pastu nak dekat senja kamii balikk..... balik tuu mcm besa rrr letak bag mandi mkn pastu terus aku tidoq .. leteyh sangattt... :3 hari khamis tuu aku dok umahh jeaaa... kak aku buat bihun sup ayam , mang sedapp gilaa lama dah aku dok mengidamm.... aku makan sungguh sampai empat mangkuk... hahahhaa... puehhhh gilaaaa... >.< .. itulah kisah aku kat umah. :)

Pada keesokkan harinya hari jumaat aku date ngan nad .. kami ronda2 jitra kami pi anekaa and tasik.. kami snap2 kat tasik bergelak ketawa kat situu.. dya qeja pangkah aku jeaa... >.< hahaha.. menggong toi.. kami guling2 kat situuu.. story mory mcm2 ... sampai koi enam mcm tu rrr... pastu masa aku hantaq dya balik tuhh dya bg somethhing kat aku.. terharuu gilaaaa :') masa kat aneka tuu aku tak taw po dya buat natang apa aku x syak papon aku buat donno jaa.. haha pastu pi tasik nak balik tuhh dya ajak singgah aneka sat nak amek barang. aku pon okey jaa.. p jalaaa.. pastu dya turun dari aneka dya boh benda tuhh lam qaga aku pon x kata paa.. sampai2 umah2 dya kata tu untuk hangg.. pastu aku laa apanieh.. dya boleh buat taktaw dya masuk qumahhh.. hahaha... maseh nad... atas semua niehh.. aku sayang hanggg <3 :* . 
hari sabtu aku kluar lagi ngan dyaa :3 haqitu kami p ronda a.s plakk kami pi tesco,c.p and jubli.. p tesco niat aku nak cari seluar jeans sepuluh hinggit tuhh tapi x dak hat elokk ponnn.. aku lambatt.. hurmmmm :'( pastu balik rr kami singgah c.p ronda2 pi mcd beli McFlurry aku pastu kami balik pi jubli lepak katsitu minum air mkn opok leko.. guling2 kat situu .. snap2 . ha kali tuu aku plak pangkah dya , hahahha .. padan mukaa hangg :P kahkha .. tapi hari tu mang happy gilaa qeja gelak jaa kat situuu... dah habeh snap2 kami balik umahh... hmm . puehhh 2 hari kamiii date... happy gilaaa :D . niatnya hari sabtu tu aku nakpi cari brg pastu nak date ngan abid sama tapi kak aku x bankin duit banyak sngt aku segan laa nak ajak abid date .. sorry abid :3 . hihi.. 
Lastly, hari ahad aku balikk . nek bas pukul 3 . mang tak puas dok umah sbb selalunya aku balik aku luangkan masa ngan mmbe and nagn gamily kat umah aku plan jumaat sabtu aku kuar ngan mmbe and hari khamis and ahad aku nak dok umah ngan family tapiii kak aku pi beli tiket hhari ahad.. mang plan aku lari and aku rasa tak puehh .. hmmm :'( dah raya cina nie aku x balik kg.. aku pi seremban.. haeh..and hari nie cuti kelas x dak . so aku pon dok umah gyang kaki jaalaa.. haha . lapaq niehh :3 .. dah setakat ini cerita aku masa bercuti di kampung .. bye2 salammm :*  

nie gambar aku sap ngan abg akuu.. gambar ngan nad x dak lagii , gambar tu ada kat camera dya. :)


sweet kan.. ?? aummm <3 hhahaha :3