My heart beats while I’m leaning on your shoulders

sakit gigi T_T
Saturday, 22 December 2012 | 0 comments



hye selamat malam kepada semua manusia manusia sekalian, begitu indah hari ini kan. yea memang indah tadi aku keluar pi shopping dengan hati yang gembira, tengah-tengah aku bershopping tetiba aku qasa something yang sangat mengganggu aku ketika itu , *ayat buku plak. sebenaqnya tadi kan tengah aku shopping tu aku qasa sakit gigi mang x selesa langsung, time tu aku dlm tesco teman kak aku beli barang dapur pastu kak aku dok buat loi plakkk jln slow slow dah la aku tengah sakit dya dok buat loi taw dak loi tu apaaa?? lembap .. hmm mang bebai gilaaa :( spoil mood aku nak pi shopping tapi x pa sempat jugak aku beli bag .. kihkih ;) hmm pastu pi AEON satt aku beli bag dekat F.O.S pastu pi popular beli fail and alat tulis pastu terus  balik umah dah sampai umah aku mkn ubat aku tido dengan harapan bila bangun akan ligaa tapi takk :'( makin sakit nak makan pon x bolehh T_Tdah lapaq niehhh :( . pastu kak aku bagi ubat kebas soh letk kat tempat sakit tuhh , lepas letak aku minum air sbb ubat tu qasa mcm apa tahh . eeee :/ ubat tu hilang aku asa sakit lagi sampai skang , otak dah buntu nak buat genna .. :( apapon esok aku dah nak balik kedah.. ye ye ! wow .. best !!! op op oppa gangnm style.. *nari sikit . kbye.