My heart beats while I’m leaning on your shoulders

lalalalalalalala =='
Thursday, 1 November 2012 | 0 comments

oh bohsan, hm hm, act skang aku dlm kelas kena buat projek akhir tapi aku x buat pon bagus kan akuuu. ingt senang nak jd student mcm aku --' . adehhhh, segannn weyhhhh, x dak mood nak buat projek nie dah la susah x faham plak tuuu, sesungguhnya jasad aku saja yang wujud dlm kelas nie roh,fikiran,otak,hati,akal,perasaan semua pi melewaq meqata ada yang dok kat qumah,ada yang dok ikm sik, ada yang dok tercari cari ada yang dok kat bantal.  semua adaa, rindu a bid plak,agak2 bangla tu tengah buat apaa laaa kan, koqet idong mungkin. *membayangkan . hikhik , dak kod tadi dya kata nak buat present. good luck untuk dya, meqapu punya meqapu nak dah nak habis dah taun 2012 nie kan. sat jaaa. and dah nak dekat setaun aku kenal banglaaaa :3 kapel x tw x ingt x kiqa pon. hmm. taw dak aku x sangka aku skang tengah setia dengan seorang lelaki sajaa, sbelum nie buka aku x setia , setia tapi  aku ada gak contact ngan mmbe2 laki pa semua tapi skang aku contact dya soqang jaa and aku x qasa suka orang lain pon... aku harap qasa nie akan kekal... AMINNN. sayang abid :*