My heart beats while I’m leaning on your shoulders

iloveyou ♥
Monday, 15 October 2012 | 0 comments


I have died everyday waiting for you,Darling don’t be afraid I have loved you,For a thousand years,I love you for a thousand more.. lalalala... nyanyi pulokk... woowoo, happy woo, qasa mcm lama dah x happy mcm niehh. hihi ^^ . skang hidup aku dah bahgia sangat dengan dya, aku x sangka dya boleh ada kat hati aku. --' , aku pon pening mcm mna aku boleh suka and sayang dya.. mybe takdir tuhann kann... lepas aku balik kedah hari tu aku meet dya gadoh terok and baik balik sampai skrang x gadoh lagii cuma selalu bertengkaq jaaa, x gadoh ponn.. >< . sesungguhnya aku sayang dya ,dulu aku x sayang dya mcm aku sayang dya skrang, walaupon aku selalu buat tak taw kat dya and selalu dengar dya 'MENYANYI' mlm2 bila time aku buat2 tidoo.. hahahaha.. aku taw apa yg dya kata tuu.. tp 50 50 jaaa... x brpa jelas.. tapi aku ingt dya kata dya sayang aku and dya jeles bila aku cerita pasai EX aku, aku cerita bukan sbb aku nak dya jeles, aku nak dya jadi lebih baik dari ituu... tu yg aku harapkan bila aku cerita pasi EX aku kat dya, x niat nak buat dya jeles , :) . apa pon aku buat aku tetap sayangkan hang :)  ♥