My heart beats while I’m leaning on your shoulders

kawan kata belakang ?
Tuesday, 27 November 2012 | 0 comments



Hye and assalammualaikom manusia manusia yang dah singgah dekat blog aku yang serba kekurangan nieh, aku nak story mory sikit nieh.  Dua tiga hari nie angin aku x berapa nak baik sebab aku  mang panass gila dengan bebudak kelas aku, sebabnya , semua nie berpunca dari aku sebab aku yang bersuaraa… jenis aku memang mcm nie orang nak kata aku pulun ? okeyhh jaaa. X kisah asalkan kawan kawan aku yang terasa tuhh puas hati . beberapa hari yang kemudian aku ada tegur budak2 kelas aku pasal dlm group kelas aku tuhhh… tp ada pihak yang x puas hati. Aku x amek kisah pon larh pasai depa nak post gambar apa pon, tapi bagi larh ada kaitan nieh x dak kaitan pon nak post . tapi apa kan daya kan aku tegur depa marah aku, Nampak salah aku, x pa aku okey jaa , sikit pon x heran Cuma aku kesian kat kawan aku yang terasa tuhh… hmm , aku taw larh depa tu semua baikk pelajar cemerlang bagai tapi x payah  laa nak poyo sangat.hmmm and hari nieh ada jamuan kelas tadi pegi makan dekat Pizza Teluk Intan and lecture tau pasai kami gadoh aku tak tau arhh mana lecture tau , dari mulut orang ka dya tengok sendiri kaa kann….. and dya soh mintak maaf semua satu kelas . aku okey jaaa sebab aku taw aku jahat banyak buat salah dengan budak2 kelas tuu.. aku bukan nak riak ka apaaa memang tadi aku mintak maaf betul2 ikhlas sebab lagi dua tahun aku nak dok situu buat apa aku nak musuh2 dengan depa semuaa tapi ada jugakk orang tak puas hati lagii. Dah mintak maaf cukup arhhh dok kata belakang lagi lepastu . yang aku perasan dlm kelas tu yang kata belakang aku 2 orang sorang laki sorang pompuan. Laki tuhh mang aku x puas hati sebab aku x penah kacau hidup dia walaupon sebesar kuman tapi dyad ok kata2 belakang aku mang sakai gilaa larhh… mmbe aku ckp tadi dya kata kat aku “kalau mintak maaf x ikhlas x payah larh nak sedih sangat” memang B*** arhhh…  untuk bebudak PK1 aku mintak maaf sangat2 aku memang banyak dosa dengan hampa semuaaa and aku nak bagitau tadii mang aku aku betul2 mintak maaf untuk orang yang kata belakang tuhh ingat arh ang boleh kata belakang aku tapi bukan belakang Tuhan. Aku taw aku x baik mana x layak nak ckp bab Tuhan tapi ingat larh weyhh besaq panjang dahhhh… sampai bila nak kata kata belakang…. Salam