My heart beats while I’m leaning on your shoulders

imissher :'(
Thursday, 29 November 2012 | 0 comments



hye assalammualaikom. tetiba malam nieh aku ada feel nak update blog. tetiba jgak aku rasa rindu kat dya cuma aku x contact dya . aku x contact sebab lama dah aku x tpop and tarikh krdit aku pon dah luput and aku pon busy sbb nak final. and skang aku dah free and dah habes semua . alhamdulillah. :) . act aku nak luahkan apa aku rasa , aku nak say sorry dekat Nadya kalau aku dah x mcm dulu and x contact dy apa semuaa.. aku taw hang terasa aku berubahkan ? walaupon aku berubah dah x mcm dulu aku tetap sayangkan hang, akuu x penah lupa hang sebab dulu hang banyak bagi nasihat kat aku tunjuk ajar aku yang mana baik yang mana buruk . and pebaik semua kesalahan aku.. aku tak penah lupaa kenangan kita sama sama dulu  tidoq sekali buat jahat sekali qeyau sekali happy sekali jatuh sekali gelak sekali semuanya sekaliii , :'D time tu bahagia sangat kann ? aku tak taw bilaa lagii kita nak mcm tuu... ak mang sayang hang x dak kawan yang sama peqangai macam hang. aku mintak maaf nad kalau aku ada buat hang sedih sebab aku buat hang terasa semuaa tuu taw :') tima kasihhh sudi temankan aku duluu happy kan aku ajar aku jadi orang berguna , bagi aku payah nak cari kawan macam hang... hang take care taw. aku taw hang x penah lupakan aku sebab hang selalu contact aku law ada papa . cuma haritu jaa aku x kol hang time hang mcj tuhh sorry again :'( . aku sayanghang taw. :* . k bye good nitte :)
hang mcm bintang kat langit yang x nampak tapi sentiasa ada . :)