My heart beats while I’m leaning on your shoulders

i'm happy now :D
Tuesday, 13 November 2012 | 0 comments


Hye eblibadi. :D  betapa happy nya aku sekarang nie. Nak taw dak nak taw dak? Semalam pada tanggal 11/12/2012 pukul  9.00 mlm abid mai umah aku. Dya mai buat apa ? dya bagi bear kat aku depan mak aku and adik aku, deengan jujurnya aku mengaku mang aku terharu and happy gila dapat laki mcm dya , sanggup pi beli bear dekat asia walk aneka tu tanpa menghiraukan apa kata orang dekat dya, kalau beli benda laen x pa lagi nie beli bear . sweet kan dya ?haha sumpah lawak kalau ingat balik. Tapi tu la pengorbanan dya untuk aku, mulut aku nie x lekang lagi dari senyuman sejak semalam , mak aku sampai ckp biar betul. Mak aku pon x sangka. HAHAHA. Mang aku harap aku x jumpa laki laen selaen dya, aku tau dya banyak berkorban untuk aku, mengalah ngan perangai aku terima ja perangai aku mcm mna. Dya dah banyak sabar dengan aku, aku harap dya boleh paham cara aku and aku harap dya rasa yang aku tengah usha untuk bahagia kan dya walaupun dya selalu sakit hati, orang ckp ssusah dulu senang kemudian, so hang derita la dulu yea abid, nnti kita akn bhagia <3 :D sayang hang banglaaaa :* Good Night .