My heart beats while I’m leaning on your shoulders

lepas satu beban :)
Tuesday, 14 August 2012 | 0 comments

yow ! yow! what up ?? haha , appy nieh, :D *qenyih nampak semua gigi , yeay yeay x lama dah aku nak balik kedah , x sabaq x sabaq , sabaq sat bulan posaaa.. :) tadikan dah lepas satu beban , so happy la sat kan.. nak taw dak qeni aku ada exam dengan semangat nya pi pkul 9 , examnya start pkul 11.30 , so dok lepak2 meqapu2 dengan budak2 kelas aku sampai pkul 11.30 baqu masuk lab, pastu kena buat soalan ke2 dlu,sebab tadi kan exam amali so buat kat komputer yang untuk soalan 6be 2 dulu laaa.. aku dok kat tempat tu tdi,, soalan no 2 tu aku lepas senang jaaa, pastu pi no 3 plak lepas jugakkk , ahamdulallah la kan then soalan no 1 aku qasa x beqopa nak lepasss sebab x baca , tapi ingat la jgak sikit cuma fungsi peranti2 tu aku tembak jaaa.... baguih dak aku ? maen tembak2 ? HAHAHA :D ,dah habes semua tu kena pasang balik waya waya yang sambung menyambung tu dekat port2 dya balik... senang jaa kan? senang2 pon aku ada wat silap jugakkk , aku penin tadi waya ke monitor and waya ke CPU . = =' sebab sama jaaa....  tudea laa time lecture dok teqang meneqang x penah dengaq jadi lagu nie,, dah pening tapi nasib, boleh on jaa kmputer tuu....and har khamis nie teori pulakk.. kena baca betoi2 x maw gagal .. :( wish for mee keyh.. :)