My heart beats while I’m leaning on your shoulders

BigBang
Tuesday, 4 December 2012 | 0 comments


Assalammualaikom . :) 
di mulakan dengan Bismillah dan disudahi dengan Alhamdulillah.. hye semua manusia. *mestilarh manusia x kan alien plokkkk --' . hmm btw aku nak cerita sikit niehh sikit jaa x banyak.. kihkih. okeyh bermulanya disini Pada Suatu Hari aku . haeh nie bukan cita budak2 okeyh aku teruskan.. nak taw dak dulu kan aku dok tengok jaa bebudak yang meminati Kpop nieh and aku pikiaq depaa nieh dok peqasan jaa dok beqangan geng2 kpop nieh boyfriend depa larh bagai.. memang aku meluat gilaa duluu.. *aku pasti mesti ada bebudak kpop panas kat aku sbb nieh . haha tapi itu dulu lah sebelum aku mngenali BigBang.. aku minat kpop nieh pon baru jaa lagii bulan lepas masa kau tengok video BigBang lagu Fantastic Baby . aku jatuh cinta kat T.O.P . handsome kod.. Ya Allah hanya tuhan jaa taw dimata aku dya perfect tapi sayang itu semua hanya lah khayalan..haeh.hmmm. aku pon baru kenai ja semua nie so aku x dak la pro sangat .. haha . aku cuma kenai BigBang nieh and ShiNee jaa.. ShiNee nieh comel BigBang nieh handsome2 .. nieh ada la sikit profile BigBang . :)



G-Dragon



Postion: Leader / Main RapperReal
Name: Kwon Ji Yong (권지용)
Date of Birth: August,18,1988

Height: 177cm
Weight: 58 kg
Blood Type: A
Religion:Christian
Education: Seoul Korean Traditional Arts Middle & High School
Skills: Rapping, Dancing, Beat Boxing, Composing, Singing, and Languages (Chinese, English)Debut: DaeHanMinGook Hip Hop Flex (2001)
Hobbies: Drawing pictures and listening to music
Likes: Fashion, Acting, Cooking, Crispy Donuts, Dogs, Cars, The Drawing ‘Is it like stars or skeleton‘, books (poems, mangas, and magazines), watching cartoons, and himself




T.O.P


Position:Rapper / Beat BoxerReal
Name: Choi Seung Hyun (최승현)
Stage Names: Tempo, T.O.P
Date of Birth: November 4,1987
Height: 181 cm
Weight: 65 kg
Blood Type:B
Education: Seoul Art College (Majoring in Musical), Dangook University in Theater & Film ( starting 2008 )
Skills: Rapping, Beat Boxing, Lyrics Making
Debut: BIG BANG
Hobbies: Reading and Swimming
Likes: Theatrical Performances, Musicals, and Fashion Designing


SeungRi


Position: Vocalist
Real Name: Lee Seung Hyun (이승현)
Stage Name : Seung Ri (승리); V.I
Date of Birth: December 12, 1990
Height: 176 cm
Weight: 60 kg
Bloodtype: A
Skills: Singing, Dancing
Debut: BIG BANG
Likes: Foreign Languages



Tae Yang


Position: Vocalist
Real Name: Dong Yong Bae (동영배)
Stage Names: Tae Yang, YB Tae Kwon, YBTK
Date of Birth: May 18, 1988
Height: 174 cm
Weight: 56 kg(? I think something goes wrong =='')
Blood Type: AB
Education: Daejin University in Theater & Film ( starting in 2008 )
Skills: Rapping, Dancing,Beatboxing, Singing, Languages (English, Japanese)
Debut: YG Family’s Second Album in 2002
Hobbies: Basketball, Music, Watching TV
Likes: Church, Summer, Clothers, Game, Manhwa



Dae Sung


Position: Vocalist
Real Name: Kang Dae Sung (강대성)
Stage Names: D-Lite, Delight
Date of Birth: April 26,1989
Height: 178 cm
Weight: 63 kg
Blood Type: O
Education: KyeongIn High School
Skills: Singing
Debut: BIG BANG
Likes: Rap, Beat Boxing,Cooling

okeyh . Handsome kan depaa.. ?