My heart beats while I’m leaning on your shoulders

hello world . long time no see? :)
Sunday, 8 July 2012 | 0 comments



fuhhh.fuhhh. berhabuk blog aku,dah berkurun x log in. berkurun kahhh ?? baru seminggu kod ... :D tak dak masa langsong nak update busy dengan minggu orentasi dekat k.k pasir salak, leteyh woo.... tapi best k.. dpat kwn2 pon okey ja apa yg aku pkiaq x terjadi pon sebenaqnya .. tapi kan aku mental dengan kawasan dya terlalu pendalaman k . cannot go... nak pi pekan sampy sejam baqu nampak bagunan law tak nampak kelapa sawit kiqi kanan depan belakang memang tension orang kata nampak pokok pokok tenang sebab kehijauan tapi aku tengok pokok pokok tu buat aku bebai sangat sangat tiap tiap malam aku x berhenti pikiaq mcm mna la orang yg asai daqi sini hidup dlm hutan mcm nie . huh . bukan nak hina ka pa tapi aku x biasa. aku dok kedah pon dok kg jgak tapi x la dlm htan mcm kat sini... aku harap aku boleh besabaq selama 20 bulan  kat sini .. hmmm .... esok dah start kelas dari pkul 8pg smpy pkul 4.30 ptg, hopefully aku bleyh study leklok x pikiaq papa law tak aku tension lagii . nasib laa aku dapat course yg okey ,pengurusan aplikasi pejabat . hmmm aku pon x taw apa aku melalut  . mengantuk nieh jom tido dulu esok ada kelass . bye 2 :)