My heart beats while I’m leaning on your shoulders

terpisahhh :'(
Sunday, 15 April 2012 | 0 comments

hye . update lagii... update blog sedia². ;) kali nie aqu nak update pasai myflower. dya dah dpat smbung study dekat kolej islam antarabangsa.. alhamdulillah rezeki dya murahh kan ... dya dpt jgak smbung study .. memang itu yg dia idam selamaa niee.. and aqu belom dpt lagii.. so kami akan berpisah :'( muhong laa kan kalau  aqu kata aqu x sedih .. sedih kodd... selama nie aqu qapat dengan dyaa pi manaa sentiasa kami dua, mcm² dugaan kami terima tapi satu pon x qosakkan hubungan kamii. aqu mang sayang dyaa.. awal taun 2011 aqu baik dengan dya...sejak tu kami qapat segalanya kami kongsi sama², kutuk oqang,gelak kat oqang buat qejaa gilaa,.. semua kamii buat...tapi lepas spm kami bawak haluan masing² dya keja then aqu pon pi rumah mak mnakan aqu tapi kami still text .x penah x text pon... weyhh nanti hang pi sana jgn lupa aqu naih walaupon hang dah jumpa kawan baru mybe better dari aqu , sentiasa text aqu taw , and sorry if selama aqu kenai hang,hang ada teqasa ngan peqangai aqu. thanks sudi jadi kawan aqu dunia akhirat.. :)

i always miss and love you