My heart beats while I’m leaning on your shoulders

one years
Wednesday, 18 April 2012 | 0 comments



Assalamualaikom . hye eblibadi..
Selalu plak aqu update,biaq larh nak update selalu pon aqu punya blog. X suka pi jauh2 shuh !shuh! :D
Kali nie aqu update untuk sayang aqu Nadia binti Azaman,
hye sayang , x sangka kan dah setaun ang jd girlprendporever aqu? Asa mcm baqu jaaa… banyak kan kita lalui? Walaupon taupan,qibut,tsunami melandaa kita,kita tetap bersamaa kan ? aqu sayang hang sangat. 18.4.2011 kita start rapat and rapat dan terus rapat…. And bermulanya kenangan manis lam hidup aquu… cewahh.. jiwang dak ayat aquu ?? hahaha…  first date kitaa.. kita webcam tepi umah ang ,kita guling2 ataih qumput smpai ke petang.. pastu kita selalu kuaq sama masa tu pi kod2 jitqqa jaaa.. x sampai a.s lagiii. :D... kita pi lepak anekaaa and tasek jaaa.. law pi anekaa tu x beli donut nash tu x sah laa kann ?? pi meqeben2 dlm aneka dok meqapu dana dlm tu pastu balik. Lepas2 tu kita qeja pi mkn donut kat tepi tasek. Agak ada duet lebih beli 4 biji agakk duet ckup2 bajet beli dua jaa.. mang x penah miss langsung la donut tu law kita pi jtra, smpy nash tu dah tutup la niee…bilaa dah cemuih dah dok pi jitqaa kita pi perlis plak.. dugaan mcm2 masa pi perlis tu. Kena muhong laa oqang x dak laa . last qedah banjir..yg aqu x leyh lupa benda kita buat kat perlis ayaq naga kuning aquu… hahaha.. mcm2 kann? Time tu hang dah pindah dok pala batas aqu selalu tidoq umah hang time tuu,nak study sama2 la katanyaa dah spm nak dekat dah…masa dok umah kat kepala batas kita selalu dah kuaq lepak kat a.s,jubli x penah dah pi jitraa,walaupon masing hanya ada keseringgitan kita kuaq pi a.s gakk janji minyak moto lepas,pi a.s qeja dok pi meqapuuu kat c.p jaa..pastuu jumpa pakcik nek moto signal bunyi pon gelakk smpai kena beqenti moto tepi jln. Sbb hang laa otak meqapu sngat.. penat aqu gelakk,ada haqi tu kita boring sangat dok umah kita pi c.p..haram xmasok pon. Peqabeh minyak maen pusing2 daqi tingkat 2,3,4,5,6 . semua kita qedah masok siap pi parking moto kat kotak tempat letak keta… :D hmm  and ada satu mlm tu kita dok 2 kod kat rumah hang,lapaq gila timetu kita kuaq pi caqi mkn kat kepala batas  . pastu kita beli ayam goreng singgit tu ..  kita pi meronda smpy t.merah smbil mkn ayam goreng dgn pakai seluaq track. Hahaha.. last buat qeja gilaa mcm tuu…smpai2 qumah sedaq ayam seketoi hilang… jatoh . hahahaha.. :D  hmm .. bila dah mcm2 kita buat pueh dah meqapuu.. kita start study betoi2,yala time tu SPM x bopa haqi dahh…  ulang alik pi libry. Sedaq tak sedaq SPM  dahh… sebulan gakk kita berperang dgn kertas soalan.. last paper multimedia. Aqu siap bawak baju dah nak pi tidoq umah tok hang kat a.s.. habeh2 paper kita terus pi a.s,tidoq sana .. mlm tu kita pi funfair.. naek menatang apa tahh.. tak ingat … huh menyeramkan nek benda tu ,kna hawin nek ataih. Pueh jerit. Tuqun2 kosong otak aqu.. dah x dak bab buku2 sekolah2 enjoy laa sat… lepas pada tuu kita dah start wat hal masing2, hang keja ngan paktam and aqu plak my dok seremban. Kita berpisah :’( sedeyh kod.. tapi ada orang better dari aqu temankan hang, zulfahmy anuar , pakcik kuning hang.... bilaa hang gtau aqu hang ingat aqu x jeles kaa?? Jeles hang hang taw dakk.. owohh… dya amek girlprend aqu… tapi x paa laa dya buat hang happy sampai skang .. Alhamdulillah hang jumpa laki mcm hang nak sbelom nie kan...dya sempurna bagi hang kan?? Aqu sentiasa doakan hampa akan kekal selamanya… aminn.. masa kita berpisah tu laaa mcm2 jadi kat kitaa.. hmmm.. sdeyh.. :’( tapii x jd apa pon kat hbungan kita kan.. Cuma masing2 diam ja 2,3 haqi lepastu dah mcm biasaa… aqu balik kita jumpa kat stesen bas masatu aqu nak pi dok perakk plakk.. best sngt bleyh jumpaa hang time tu mcm nak lompat2 . J kita berpisahh lagii tapi x lama pon aqu balik gakk… aqu balik hang bawak aqu pi umah gulahati hang, pastu kita selalu kuaq sekali… x lamaa aqu pi Kelantan plakk.. tapi yg tu aqu pi satt jaa… x tinggal hang lma2 pon.. aqu balik  kak aqu wat peqangai apa tahh.. sorry taw pasai  tu… hmmm… and x smpy sebulan result kluaq. Kita pi amek result and result kita memuaskan hati kita jgakk laa kann.. kita dah try buat yg terbaikk .. lepastu kita pi apply mcm2 rancang nak smbung study sekalii tapii kita terpaksa berpisah jgakk :’( ,hang dah dpat sambung study dekat kolej islam antarabangsa amek kos multimedia.. x paa rezeki hang murahh , aqu x berpeluang nak ikod hang.. nanti hang pi take care taw.. lepas nie dah x dak orang nak buat aqu gelak smpai kena beqenti moto tepi jln,x dak sapa nak beletiaq kat aqu mcm hang beletiaq kat aqu , bagi nasihat kat aqu,buat qeja gila dengan aqu, yg nak meqapu dengan aquu,mengutuk oqang,gelak kat oqang pangkah oqang.. walaupon aqu da kawan lain xsama dngan hang,  memang x kan sama . orang semua lain2 kan… hang jangan lupaa aqu naihh… ha ! ayat yang akan takkan penah lupa yg hang selalu kata kat aqu ‘HANG MAQAH AQU KAA??’ x kiqa time mna buat apa.hang mesti Tanya aqu ayat tuu.. kadang2 lawak gakk.. hahaha…aqu x penah maqah hang pon laaa… hang paham sendiqi aqu jenis mnaa.. tak qeti senyumm.. hahaha … hang banyak beqasa pa ngan peqangai aquu?? Sorry la naihh …  nad lagu kitaa apaa? Hang ingat dakk? Lagu aqu kenai hang lagu auburn all about him,pastu lagu time kita selalu dok melalak sbelom tidoq lagu pesanan buat kekasih,lagu kita dok melalak ataih moto lagu yg lirik dya “kata hati merayu aqu pergi meninggalkan dirimu tapi tak terdaya” yang sampai qini kita x taw lagu tu tajukk apaa… and lagu yg aqu bagi kat hang time aqu tinggal hang laguu  aliff satar jangan nakal…wey sdeyh hang nak tinggal aqu dahh…  lepas nie hang soqang aqu soqang jauhh.. tapi insyaallah aqu study kat seremban nie tempat aqu gitaw hang tuu… hmm tapi x best nak dpat kawan lain plakkk.. x maw weyy.. aqu nak hang gakkk L ….hmmm …. Aqu janji nad aqu x kan lupakan hang mang kadang2 aqu x text ang bukan kadang aeh noh selalu .. :D sorry… besaa laa kita kan laen2 number. Hang kuning aqu meqah . mahai laa kit…  aqu nak mintak maaf sangat2 kat hang kalau selama setaun hang kenai aqu aqu buat hang sakit hati, meluat,beqasa ngan aqu.. and halalkan segala yang hang ada bagi kat aqu,or duit yang aqu terhutang kat hang x bayaq lagii kaa… sorry naihhh …. Thanks hang teqima seadanya aqu baik buquk aqu , hudoh2 aqu, gemok2 aqu,peqangai aqu.. kiqa semuanyaa laaaa.. k . thaks for everything. Walaupon kita jauh, hang kawan aqu dunia akhirat aqu sentiasa sayang and rindukan hang walau papon jadi. J


semua nie gambaq kita . disetiap gambaq ada ceritaa  iloveyou dari 2011-2012