My heart beats while I’m leaning on your shoulders

kehidupan luar kawasan :D
Tuesday, 10 July 2012 | 0 comments



hye korang . eh pa kes aku dah tukar "HAMPA" kepada "KORANG" ? haha :D meqela sat .. x dak rr.. aku dok peqak nie dah terikut ikut cakap pelat kat sini dah ha.... tapi aku x lupa bahasa kedah naih.. aku still ckp "HANG" lagi dengan mbe2 baru aku kat sini nasib la depa paham . tapi ada setengah budak x paham . lantak la dia.. :P okeyh aku bukan nak cerita pasai pelat bagai tu.. aku nak cerita yang aku dah start busy dengan assigmen. tension tu ada jgakk rr.. tadi dah kena wat presantation, dah la dpt group dengan budak senoi jaaa.. asdfghjk betul.... soh cakap pasai fungsi monitor ja pon . alasan mcm2 law dapat markah rendah dya sorang x pa jgak msalahnya satu group kena.. dah tu masa lukis cari bahan aku dengan mmbe aku yang dua orang lagi ja yang cari dya haqamm... aku x sangka ada lagi perempuan sepenyegan tu ,aku x tau pa masalah dya ... bila tanya diamm .. herh ! berharap sangat lepas nie dya dah tak duduk dekat aku bila dalam kelas aku dah x sanggup nak group sekali dengan dya.. hmm. stop pasai perempuan tu and pasai aku pulakk.. ha ! nak taw aku kat sini kena ikat perut nak taw kenapa ?
sebab pertama, berjimat ,
sebab kedua makanan kat kolej x sedap, and
sebab ketiga rindu masakkan mak aku
tiga sebab tu ja.. betullah cakap mak aku nanti aku balik kedah mesti dah jadi cicak . :D tu perubahan tentang makanan ,tentang kawan plak . aku x jumpa kawan mcm nadya azaman kat sini, aku x bole nak rapat sangat, kawan pon setakat kawan kat kolej ja laa.. yang aku rasa setakat nie la, sebab baru lagi kann .lepas nie aku x tahu la kann, tapi aku x harap untuk dapat kawan mcm nad kat sini, sebab aku rasa nad tebaik kod. aku dok sini dapat dua kawan yang berbeza perangainya sorang pelembut dan sorang lagi lebih kurang mcm aku laaa... hahaha. ala ala mulut langsi gituu ... :D yang lembut tu nama suhaila(su) and yang mcm aku tu nama dya syakira sayang (kira@yayang). tujaa, dah habes tentang kengkawan.. tentang lecture ? lecture okey jaa.. sporting habess.. yang aku x puas hati dok sini pasai kawasan and tempat dya. eh kawasan and tempat sama laa.. arghh ! lantak laaa... papon aku mang x puashati langsung dengan tempat nie dalam hutan hampa taw dak kiqi kanan depan beakang kelapa sawit . kalau hampa nak tengok banggunanII kena tunggu sejam baru nampak ... pendalaman kan ??  memang menyiksakan laaa..... dah itu sahaja cerita aku setakat ni . bye bye dan seamat malam

 
whatever you are
be a good one